0

LIEKEWe konden al zien dat de kersverse mommy Lieke van Lexmond vijf maanden na de bevalling weer helemaal in tip top shape is. Maar, nu laat de actrice voor het nieuwe magazine Happy in Shape pas ´´cht zien hoe strak ze in haar velletje zit.

Gisteravond mocht Lieke van Lexmond de allereerste editie van het nieuwe tijdschrift Happy in Shape in ontvangst nemen. Het magazine is een onderdeel van Beau Monde, maar wordt nu als een zelfstandige titel uitgebracht. Hoofdredacteur Claudia Straatmans zegt over het nieuwe magazine: “Fit is het nieuwe sexy”. Happy in Shape geeft inspiratie en aspiratie op een positieve manier om meer energie te geven, lekker in je vel te zitten en om zo Happy in Shape mogelijk te zijn.

Het eerste nummer met Lieke op de cover ligt nu in de winkels.

  • unnamed14
  • lieke
    Lieke plaatste op Instagram: "Nu in nieuwe magazine #HappyInShape @duy.vo @jettekevanlexmond @mokaradag1 @claudiastraatmans @lexmondvslexmond for #RoyalAsscher"
  • lieke
    Lieke: "Nieuw magazine #HappyInShape @duy.vo @jettekevanlexmond @mokaradag1 @claudiastraatmans @lexmondvslexmond for #RoyalAsscher"

www.happyinshape.nl

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties