0

KKKim Kardashian komt niet zo vaak in het nieuws door dingen die ze daadwerkelijk heeft bereikt. Meestal is het een weinig verhullende selfie, een provocerende outfit, een nieuwe haarkleur of haar schattige dochtertje North. Maar achter deze oppervlakkige facade zit een bijzonder slimme vrouw.

Het tijdschrift Variety zet selfie queen Kim Kardashian eindelijk eens om deze reden op de cover. Kim en vijf andere vrouwen zijn de ‘Power of Woman’ cover modellen geworden voor Variety vanwege het vrijwilligerswerk dat ze doen of de doelen die zij steunen. Kim wordt geëerd vanwege haar werk voor het kinderziekenhuis in L.A. In het ziekenhuis bezoekt ze kinderen die kanker hebben. Kim legt in een exclusief interview met Variety uit waarom: “My father passed away from cancer, I remember what it was like when my dad was going through it. You see the kids that are so strong. They feel so helpless. You want to do anything to help them.”

Ook Lena Dunham staat op een van de covers, zij voor haar werk voor het goede doel GemGirls. Deze organisatie helpt vrouwen en mannen die het slachtoffer zijn geworden van gedwongen werk in de sex-industrie. Whoopi Goldberg, Rachel Weisz en Glenn Close zijn ook allemaal benoemd tot ‘Power of Woman’ cover model.

Bekijk de mooie covers hieronder.

  • KK_and_Lena_Dunham_Variety509
  • KK_and_Lena_Dunham_Variety506
  • KK_and_Lena_Dunham_Variety508
  • KK_and_Lena_Dunham_Variety507
  • KK_and_Lena_Dunham_Variety505

(Beeld: www.variety.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties