0

kim kardashian elle uk 2015 150Als er iemand non stop bezig is met haar figuur, dan is het Kim Kardashian wel. Tijdens haar zwangerschap werd ze bekritiseerd om haar lichaam, ze zou erg aangekomen zijn, dus na de bevalling van North heeft ze werkelijk waar alles gedaan om strakker dan ooit in haar vel te zitten. Laatst presenteerde ze het resultaat naakt in Paper Magazine.

Nu heeft Kim een nieuwe cover te pakken, namelijk die van het januarinummer van de Britse ELLE. Het blad schakelde de reality ster in voor hun ‘confidence issue’ en schoot maar liefst drie covers met de bombshell. Op de eerste is ze te zijn terwijl ze een cupcake in haar handen heeft waarbij ze haar vinger door de icing heeft gehaald. Opvallend, juist omdat ze zo gefocust is op afvallen.

Op de tweede cover, die speciaal voor abonnees bedoeld is, lijkt ze met een attitude op je neer te kijken. De derde is nog het meest neutraal want daar kijkt ze onverschillig naar de zijkant. Voor de shoot was ze natuurlijk gehuld in de mooiste designerstukken, dit keer van onder andere Balmain, Louis Vuitton, Burberry en Balenciaga.

Nieuwsgierig naar de covers? Bekijk ze hieronder!

  • kim kardashian elle uk 2015 cover 1
  • kim kardashian elle uk 2015 cover 2
  • kim kardashian elle uk 2015 cover 3
  • kim kardashian elle uk 2015 cover 4

www.elle.co.uk

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties