0

150De Jenner zusjes zijn dit jaar nóg populairder geworden dan ooit tevoren. Kendall gaat lekker met haar modellencarrière en Kylie is Instafamous en heeft al haar eigen haarextentionlijn. Samen brachten ze al hun twaalfde kledingcollectie uit bij Pacsun én ‘schreven’ ze een boek genaamd Rebels: City of Indra.

Daarnaast werden ze ook nog eens uitgeroepen tot de meest invloedrijke tieners van 2014 door Time Magazine. Het werd dus weer eens tijd voor een interview samen én Splash magazine wist deze twee jonge meiden te strikken. Het is niet het meest diepzinnige interview van de twee Jenner telgen, want ze doen alles uit de doeken over het beroemd zijn. De twee zusjes staan natuurlijk al vanaf jonge leeftijd in de spotlights vanwege de realityshow en weten niet beter, dan dat het normaal is. “It’s something that we’ve grown up with. It’s kind of normal for us—as normal as it can be…We have an amazing family surrounding us. They taught us so much about growing up in [the spotlight]“, aldus Kylie.

Kendall en Kylie hebben enorm veel geleerd van hun zussen en hebben tegenwoordig al zelf flink wat successen op hun eigen naam staan. Voor het ontwerpersproces bij Pacsun, gaat het duo veel met elkaar brainstormen. Ze laten zich veel inspireren door hun eigen fashion voorbeelden en hiervoor nemen ze vaak hun zussen in gedachten. Daarnaast laten ze zich door Tumblr inspireren en als dat proces klaar is, gaan ze met het ontwerpers team aan de slag. Ze kiezen alles, van de stoffen tot de creatieve campagne. Kylie en Kendall dragen uiteraard kleding uit de nieuwe Pacsun collectie op de cover.

Bekijk de cover en foto’s van de Jenner zusjes hieronder.

  • rs_634x634-141216112325-634.splash-cover-kylie-kendall-jenner-121614
  • rs_634x624-141216112325-634.splash-1-kylie-kendall-jenner-121614
  • attheshoot-SLH-121414.6
  • attheshoot-SLH-121414.5

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties