0

kendall jenner harpers bazaar us may 2015 640Gisteren schreven we over de cover van het meinummer van Harper’s Bazaar waar het Duitse topmodel Anna Ewers op prijkt. Nu blijkt dit niet de enige cover te zijn van de editie van het blad: abonnees krijgen een speciaal exemplaar waar Kendall Jenner op prijkt!

Een hele eer voor Kendall, die ongeveer een jaar geleden voor het eerst meeliep in een catwalk show. Voor de cover is Kendall gehuld in couture van Chanel en voor de foto’s in het blad zelf draagt ze exclusieve stukken van onder andere Valentino en Armani. Karl Lagerfeld schoot de kiekjes van de reality ster.

Natuurlijk hoort bij zo’n shoot ook een interview. Naast dat ze praat over Karl - “in het begin was ik erg verlegen maar nu zijn we BFF’s” – komt haar bewondering voor oudere zus Kim Kardashian ook volop aan bod. “Ik ben verliefd op Kim’s stijl: het is echt geweldig. Ze weet precies hoe ze zich moet kleden zodat haar figuur er prachtig uitziet. Ik denk dat ze echt een modeicoon kan zijn”.

Bekijk een aantal kiekjes van Kendall voor het meinummer van Harper’s Bazaar US hieronder!

  • kendall-jenner-harpers-bazaar-may-2015-cover
  • kendall-jenner-harpers-bazaar-may-2015-couture
  • kendall jenner harpers bazaar us 4
  • kendall jenner harpers bazaar us 3

(Beeld: www.harpersbazaar.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties