0

150Cara & Kendall zijn dit jaar échte besties geworden en Kendall voelt zich dan ook helemaal thuis in het wifey groepje van Cara. De twee waren samen in Salzburg voor de Chanel Metièrs d’arts show die gisteren plaatsvond, vandaar dat ze de Victoria’s Secret show skipten.

Cara heeft natuurlijk tussendoor alle tijd om actief te zijn op social media en repostte de nieuwe februari cover van Love Magazine op Instagram. Niemand minder dan haar bff Kendall Jenner staat ook op de cover. Zij poseren niet als lieve schoolmeisjes, maar we zien hun in een innige omhelzing, waardoor je bijna niet kan zien dat zij het zijn. Love Magazine is er zo blij mee dat de twee elkaar gevonden hebben, dat ze de twee modellen op deze manier voor de camera wilden hebben.

De tekst op de voorpagina luidt dan ook; “Kendall on Cara”, en dat is ook letterlijk het geval. Love Magazine wilde op hun eigen Instagram nog wel even duidelijk maken welke kleding het stel droeg met de caption: @kendalljenner @caradelevingne wearing @bottegavenetaofficial by #solvesundsbo @kegrand in GQ”.

Helaas kunnen we niet heel veel van de kleding zien, maar we kijken in ieder geval al uit naar de hele spread die gepubliceerd wordt februari, want deze cover belooft al heel wat. 

  • 23AB71A400000578-2857911-image-42_1417544774262

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties