0

Elle 150Ze is definitely één van de mooiste vrouwen ter wereld: Keira Knightley. Ze is het gezicht in heel veel grote films en ook modehuis Chanel heeft Keira als beauty gezicht.

Nu straalt Keira als nooit tevoren op de nieuwe cover van Elle nadat het een tijdje een beetje stil was rondom de actrice. In haar roze retro jurkje steelt ze de show tegen de babyblauwe achtergrond. De beauty heeft haar lokken nonchalant over haar schouders liggen en ze lijkt haast make-uploos de Elle cover te sieren.

Maar naast dat de beauty onwijs mooi is van buiten is ze ook super mooi van binnen. De actrice is lief en zorgzaam en dat blijkt maar weer uit een interview wat ze gaf voor de juli editie van de Britse Elle. Zo wilt ze haar kinderen beschermen tegen de harde filmwereld. Ze heeft liever niet dat haar kinderen gaan acteren en wil dat ze gewoon rustig hun jeugd door kunnen komen.

Zelf werd Keira bekend op haar 14e en hoewel ze er geen spijt van heeft, baalt ze wel. Ze heeft het tijdens haar puberteit moeilijk gehad en er werd dan ook vaak tegen haar gezegd dat ze een te jong meisje was met anorexia en dat iedereen haar haatte.

  • Elle

www.elle.uk

(Tekst: Bridget van Alphen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties