0

Katy Perry wonderlandEen korte zwarte pixie cut, strakke lange vlechten of groene lokken: Katy Perry draait haar handen er niet voor om. De haarkameleon verandert vaker van haarstijl dan wie dan ook, maar voor de cover van magazine Wonderland zien we de zangeres zoals we haar nooit eerder zagen.

Namelijk met een korte platinum blonde coupe. Maar, dat is nog niet alles. Wat dacht je van de outfit die Katy Perry rocked. Roarrrr! We zien de zangeres namelijk in een pastelkleurige jurk met veertjes van Fendi. Menig celeb blogger vergelijkt Katy hierdoor met een struisvogel en wij kunnen ze geen ongelijk geven, de jurk van de zangeres heeft inderdaad iets van het grappige dier weg.

Door de korte blonde lokken en het naar achter gekamde kapsel met eighties make-up ziet Katy Perry er lekker eighties uit. De cover heeft een beetje een Madonna of David Bowie vibe.

  • Schermafbeelding 2015-05-01 om 08.24.14
    TOMORROW one of favorite shoots I've EVER done is coming out on @wonderlandmag There's a couple rotating covers... But here's a sneak for now!

(Beeld: www.instagram.com/katyperry)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties