0

Vogue avaHoewel er over de acteerkunsten van Kate Upton wordt getwist, is er één ding wat ze ontzettend goed kan: poseren voor bladen.

Ondanks dat de 21-jarige Kate een iets te voluptueus figuur heeft voor een standaard model, staat ze prachtig op de voorpagina van de juni editie van de Britse Vogue. De Amerikaanse schone mocht voor de shoot vertoeven op de prachtige Caribische eilanden, maar ze doet zelf écht niet onder voor de plek.

Kate is op de foto gehuld in een high waisted broekje en een crop top met dezelfde witte bloemetjesprint, waardoor haar zongebruinde huid extra goed uitkomt. Maar ondanks dat ze zo goed op de foto staat, vertelt ze in het blad aan Alexa Chung dat het niet makkelijk voor haar was om het vertrouwen van haar agents te winnen. “It’s weird that in the press they’ll be like, your biggest fight was with the industry and the designers, and I’m like, no, my biggest fight was with my agents, trying to get them to sign me into the castings”, vertelt het beeldschone model.

Daar zullen haar agents nu wel op terugkomen! Denk je ook niet? Bekijk de foto hieronder.

  • Vogue

www.vogue.co.uk

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties