0

COVER Jennifer Lawrence prachtig op Vogues september issueHet is weer that time of the year. Het belangrijkste nummer van het jaar komt er weer aan voor de magazines: The September Issue. Voor zo’n belangrijke editie moet natuurlijk alles perfect zijn en daarbij is de cover de eerste indruk.

De Amerikaanse Vogue is er in ieder geval in geslaagd om weer een prachtige cover te maken. Niemand minder dan Jennifer Lawrence schittert deze september op de voorkant van de modebijbel. Alles wat de actrice doet, lijkt in een succes te veranderen en ook op modegebied kon ze natuurlijk niet achterblijven.

Nadat J-Law het nieuwe gezicht werd van Dior’s tassenlijn Miss Dior, laat ze nu zien dat de cover van Vogue haar ook zeker niet misstaat. Samen met bekende fotograaf Mario Testino zorgt de getalenteerde actrice voor een cover die in ieder geval onze aandacht heeft weten te trekken. Perfect haar, een verleidelijk blik en een outfit van Calvin Klein… Do we need to say more?

Maar er is nog meer goed nieuws. The September Issue van de Amerikaanse Vogue is dit jaar namelijk ook nog eens de dikste Vogue sinds de recessie! Met maar liefst 665 advertenties en in totaal 902 pagina’s vol met mode is dit nummer in ieder geval een big issue te noemen. 

Ondertussen wel benieuwd geworden naar de cover? Bekijk deze hieronder.

Jennifer Lawrence op de cover van het septembernummer van de Amerikaanse Vogue

Jennifer Lawrence op de cover van het septembernummer van de Amerikaanse Vogue.

(Beeld: Styleite.com)

(Tekst: Isabelle Hooiveld)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties