0

gisele bundchen choupette vogue brasil december 2014 150Gisele Bündchen is al jaren het nummer één model van de wereld, mede dankzij haar fijne deal met Chanel. Vorig jaar werd de Braziliaanse het gezicht van hun make-uplijn Les Beiges en nu heeft ze zelfs de eer het boegbeeld te mogen zijn van het iconische Chanel N°5 parfum. Je begrijpt dat Gisele inmiddels een innige band heeft opgebouwd met Chanel’s ontwerper Karl.

En wie bij Karl over de vloer komt, kan natuurlijk ook niet om Choupette heen. Zijn poes heeft inmiddels ook een jaloersmakende loopbaan met een eigen make-uplijn en een cartoon, dus het was een kwestie van tijd dat de twee giganten in de modewereld hun handen, of uh poten, in één zouden slaan: Gisele en Choupette prijken samen op het decembernummer van Vogue Brasil.

Terwijl Gisele zwoel in de camera kijkt met een flink getoupeerde coupe, had Choupette er duidelijk wat minder zin in de dag van de shoot want ze kijkt opzij. Dat maakt de poes natuurlijk niet minder knap: we kunnen uren blijven kijken naar haar roomwitte vacht en stralend blauwe ogen!

De Braziliaanse Vogue met Gisele en Choupette op de cover ligt op 27 november in de winkel, maar kun je nu alvast hieronder bewonderen!

  • gisele bundchen choupette vogue brasil december 2014 1
  • gisele bundchen choupette vogue brasil december 2014 2

vogue.globo.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties