0

Gigi Vogue 640Nog geen 48 uur geleden maakten Gigi en haar (inmiddels ex-) vriend Cody Simpson bekend hun relatie opnieuw te hebben beëindigd. In mei vorig jaar gingen de twee al uit elkaar, maar vrij snel daarna besloten ze het nogmaals te proberen. Ook deze keer is nog niet alle hoop verloren, de twee sluiten een verzoening namelijk niet uit.

Toch is Gigi’s nieuwste featurein Vogue Australia door hun break wel een beetje ongemakkelijk. Ondanks dat de cover prachtig is, Gigi ademt zomer en laat ons verlangen naar lange zwoele avonden in het park, vertelt ze in de editorial namelijk hoe blij en gelukkig zij en (haar inmiddels dus ex) Cody zijn. Ook doet ze haarfijn uit de doeken waarom hun relatie ondanks de afstand tóch werkt. Ze vertelt dat ze het beiden niet erg vinden om alleen te zijn en dat ze door de afstand extra van elkaar genieten als ze wél bij elkaar zijn.

Het mag dan niet goed zijn afgelopen met Gigi’s relatie, haar carrière gaat nog steeds als een trein. Een Vogue cover op zich is natuurlijk al een big deal, maar er schijnt nog een hele mooi shoot verborgen te zitten in het magazine. Gigi noemt het zelfs ‘one of her alltime favourites’ en ze zegt niet te kunnen wachten ook daarvan een aantal kiekjes te delen op haar Instagram. Wij ook niet Gigi, dus kom maar door met die foto’s!

  • Gigi Vogue 500

(Beeld: www.vogue.com.au)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties