0

Voor de Nederlandse Vogue was de afgelopen tijd een heel drukke tijd: eerst onthulde het tijdschrift haar September Issue met Imaan Hammam op de cover, vervolgens was Vogue's Fashion Night Out en tussendoor werd ook nog Vogue Man gelanceerd. O ja,de afgelopen weken stonden ook nog eens in het teken van fashion week.

Nu lijkt de rust enigszins wedergekeerd en kunnen we ons gaan verheugen op een kersverse nieuwe Vogue, die vanaf komende dinsdag in de winkels ligt. Het Nederlandse blad heeft niemand minder dan Gigi Hadid weten te strikken voor haar cover.

Gigi wordt door Vogue Nederland aangeprezen als het social supermodel dankzij haar meer dan 6 miljoen volgers op Instagram. In korte tijd is Gigi naar de top van de modellenwereld geklommen en inmiddels is ze niet meer weg te denken.

Op de cover poseert Gigi op z'n nuchter Nederlands en draagt ze 'gewoon' een spijkerbroek. Helemaal leuk is dat Gigi de cover ook zelf op haar Instagram deelt en wat blijkt? Gigi kan Nederlands! Ze schrijft: "My latest Vogue cover @nlvogue!! This one is dedicated to my family in Holland @joannvdherik @lizzyvandenherik @ianvdherik @herik000 & my Oma! Ik hou zoveel van je!" Wat vind jij van de cover?

Bekijk de cover hieronder.


www.vogue.nl

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties