0

Vogue cover Doutzen avaDoutzen Kroes is in een razend tempo naar de top van de modellenindustrie gevlogen. Zat de Friese schone eerst nog tussen de koeien, nu tussen de torenhoge appartementencomplexen in New York. Ook in de liefde gaat het haar goed af; haar liefje Sunnery James en zij zijn na zoontje Phyllon nogmaals in verwachting.

Ondanks dat het Victoria’s Secret-model dankzij de baby bump niet meer rond kan paraderen op de catwalks in de mooiste lingerie, blijft haar hoofd natuurlijk beeldschoon en dat laat ze ons in maart zien op de voorpagina van de Turkse Vogue. Ja, je leest het goed: Doutzen is weer een Vogue cover rijker.

Dat het Hollandse topmodel zwanger is, is haar niet aan te zien op de foto. Je ziet geen enkel buikje en alle aandacht gaat naar haar benen die onder een diep uitgesneden rokje vandaan komen. Ook haar gezicht valt in de schijnwerpers, aangezien al het haar is weggestopt in een vlecht rond haar hoofd. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat de beelden al een tijdje geleden geschoten zijn.

Er zijn twee edities van de cover voor de Turkse Vogue waarvan je één op haar Instagram account plaatste. Welke vind jij het mooist?

''New Turkish Vogue with @cuneytakeroglu''

”New Turkish Vogue with @cuneytakeroglu”

Vogue cover Doutzen

www.instagram.com/doutzen

(Tekst: Indra Jager)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties