0

cara britse vogue 150De september issues van de verscheidende fashion magazines zijn de belangrijkste van het hele jaar en we kunnen er maandenlang naar uitkijken tot het weer zover is dat ze worden uitgebracht. Voor modellen is het een big deal om een covershoot te scoren voor één van de tijdschriften want dit staat ontzettend goed op hun CV.

Zijn de meeste modellen al blij als ze überhaupt op de cover mogen staan, voor Cara Delevingne is dat geen uitdaging meer. Deze Engelse tomboy haalde dit jaar drie Vogue september issue voorpagina’s binnen: ze is te zien op de voorkant van de Amerikaanse, Britse en Japanse Vogue. Voor de U.S. versie poseert ze samen met collega modellen Joan Smalls en Karlie Kloss, maar het acterende model is wel het middelpunt.

Voor het belangrijkste issue van het jaar doen de mags hun uiterste best om hun cover te laten opvallen om de verkoopcijfers een boost te geven. Het is dan een beetje vreemd dat Vogue op alle drie de covers hetzelfde model heeft staan en op zowel de cover van de Britse als de Japanse versie is Cara gekleed in Louis Vuitton. Hoeveel overeenkomsten wil het tijdschrift hebben!

 

  • cara britse vogue
    De Britse Vogue
  • cara japanse vogue
    De Japanse Vogue
  • cara us vogue
    De Amerikaanse Vogue

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties