0

kate 1 150Naast de september issues van de modebladen pakken zij ook flink uit in december met hun edities, want deze feestelijke maand mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De Engelse Vogue zal daarom haar nummer uitgeven met twee verschillende covers, waar beide Kate Moss op zal schitteren.

Het thuisland is gek op het 40-jarige model en daarom zal het laatste issue van het jaar volledig in het teken staan van Kate. Op de twee covers, die geschoten zijn door haar goede vriend Mario Testino, zien we het model zowel natuurlijk als met flink wat lagen make-up. Dit is alweer de zesendertigste keer dat het Britse model de cover siert van de Engelse Vogue en zelfs voor de tweede keer in dit jaar.

Naast dat we Kate kunnen bewonderen op de voorkant van het magazine, zal ze ook te zien zijn op de elf pagina tellende editorial. Hiermee kun je eigenlijk wel spreken dat het volledige december issue om het gezicht van Burberry draait. Dit is niet de eerste keer dat U.K. Vogue de Britse in het ‘zonnetje’ zet, vorig jaar tijdens de feestmaand kwam Moss ook volop aan bod. Toen werd zij gestyled door haar andere goede vriend John Galliano, om zijn terugkeer in de mode te vieren.

Voor aankomend issue mag Kate zichzelf ook nog eens redactrice noemen van het blad. Het supermodel heeft meegewerkt aan een aantal rubrieken, zoals sterren van 40+ die persoonlijk door haar zijn uitgekozen. Daarnaast kun je in “Kate’s Boy’s” lezen welke mannen een belangrijke rol spelen in haar leven, van zakenpartners tot vrienden en lovers. Het leukste aan de december editie is wel dat Kate een kijkje bij haar binnen geeft, waar we onder andere haar kledingkast kunnen bewonderen en haar tassencollectie.

Bekijk de twee verschillende covers met Kate Moss op onderstaande foto’s.

  • kate 1
  • kate 2

www.vogue.co.uk/

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties