0

Cindy Crwaford ElleEigenlijk is Cindy Crawford nooit weg geweest, maar de laatste tijd lijkt ze wel overal te zijn. Zo speelde ze een van de hoofdrollen in Taylor Swift’s Bad Blood en deed ze met haar fellow supermodels een shoot alsof de ’90s nooit voorbij waren. Ook nu slaat ze weer toe en siert ze de cover van ELLE Canada.

In een openhartig interview reageert Cindy ook op de onbewerkte foto van haar die een tijdje geleden viraal ging. “Ik voelde me erg bedrogen toen die foto op het internet verscheen, vooral door de fotograaf. Hij had namelijk niet gecheckt of ik dit wel wilde en of de foto reëel was. Ik ken mijn lichaam heus, en naar mijn idee was dit niet mijn lichaam.”

“Toen ik de fotograaf er naar vroeg, werd ook hij boos. Hij zei: “Cindy, ik ga je de echte foto van die shoot sturen en hij lijkt in niets op de foto die nu viral gaat.” Blijkbaar was de foto gestolen en op een lelijke manier bewerkt. Toch kon ik er niet boos om worden, omdat de reacties zó ontzettend positief waren”, aldus Cindy. “Ook voor mijn dochtertje is het een wijze les geweest, want zij heeft nu van dichtbij meegemaakt hoe het is om op het internet gepest te worden.”

  • Cindy Crawford ELLE

(Beeld: www.ellecanada.com/)

(Tekst: I Love Fashion News Redactie)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties