0

Chrissy teigen cover 640Chrissy Teigen heeft een Instagram feed die we regelmatig checken, omdat we er echt helemaal niks van willen missen. Het lekkerste eten, de grappigste comments en de liefste kiekjes met hubby John Legend zijn een paar van haar terugkerende updates.

Womans Health UK strikte het model voor hun september nummer, wat een viering van naaktheid moet worden. Chrissy staat erom bekend graag naakt te poseren en is dan ook de perfecte persoon voor op de cover. Uiteraard is er ook een uitgebreid interview met Chrissy te lezen over haar lichaam, haar eetgewoontes en haar sportroutine.

Daarin doet ze een opvallende uitspraak, we hadden het namelijk niet verwacht, maar toch is er iets waar de gorgeous Chrissy onzeker over is. Het lichaamsdeel in kwestie zijn haar billen: “I’d love a big butt. But I just can’t get there.” Wat ons betreft zijn haar billen prachtig, wij zouden het absoluut niet erg vinden als die van ons waren.

Je leest de rest van het interview hier. Hieronder kan je alvast een paar van de classy naaktfoto’s bekijken van de covershoot.

  • Chrissy cover
  • chrissyteigen_exclusive1_0
  • chrissyteigen_wh111

(Beeld: www.womenshealthmag.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties