0

cara cover allure 150Dat designerkleding waanzinnig staat op het lijf van Cara Delevingne heeft ze de afgelopen vijf jaar wel bewezen. Het 22-jarige model poseert de laatste tijd liever naakt voor de camera wat ze al liet zien voor de campagne van John Hardy, maar nu ook voor Allure magazine.

Voor het oktober issue van Allure magazine siert de it-girl een cover en een spread op een andere manier dan dat we van haar gewend zijn. Naast haar stunning naakte lichaam heeft het model een waanzinnig geföhnt kapsel met extensions dat haar lichaam bedekt. Om geen van haar intieme delen volledig bloot te stellen, houdt de Brit haar handen ervoor.

Op een ander kiekje voor het blad is er een close-up te zien van Cara die onder wordt gedompeld door vloeistof dat op foundation lijkt. De volle bos haar is ingewisseld voor een coupe dat strak naar achteren zit. Hierdoor komt het mooie gezichtje met de blauwe kijkers van de actrice in spe goed uit. De flawless foto’s zijn geschoten door Mario Testino, die fantastisch werk heeft afgeleverd.

Benieuwd naar de foto’s voor Allure magazine? Bekijk ze hieronder.

  • cara cover allure
  • cara foundation
    Mario Testino: "@CaraDelevingne @Allure_Magazine #BestOfBeauty"
  • cara naakt
    Mario Testino: "CARA BARES IT ALL. CARA ENSEÑA TODO. @CaraDelevingne @Allure_Magazine #BestOfBeauty"

www.instagram.com/mariotestino

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties