0

bruce jenner caitlyn vanity fair 640Ondanks dat het niet een complete verrassing was, waren we toch wel onder de indruk toen bleek dat Bruce Jenner daadwerkelijk een vrouw wilde zijn. De voormalige topatleet heeft er geen gras over laten groeien: een tijdje terug onderging hij chirurgie om vrouwelijker te worden.

Het resultaat wordt getoond in een shoot die verschijnt in het nieuwste nummer van de Amerikaanse Vanity Fair. Hierin verschijnt Bruce voor het eerst als vrouw. Annie Leibovitz schoot de plaatjes van Caitlyn, de naam die Bruce heeft aangenomen nu dat hij als vrouw door het leven gaat. Het resultaat is prachtig en natuurlijk krijgt hij de volledige steun van zijn familie.

Caitlyn Jenner for Vanity Fair, photo by Annie Leibovitz! How beautiful! Be happy, be proud, live life YOUR way!“, aldus Kim Kardashian. Khloé: “We were given this life because you were strong enough to live it! I couldn’t be prouder!!! Caitlyn,…“. Dochter Kendall plaatste op Twitter “now that’s a cover” en “be free now pretty bird“.

Bekijk de cover en een video die tijdens de shoot werd gemaakt hieronder. Volg Caitlyn hier op Twitter! Binnenkort zal er op televisie een 8-delige serie te zien zijn die de transformatie van Bruce naar Caitlyn heeft gevolgd.

  • bruce jenner caitlyn vanity fair 500

(Beeld: www.vanityfair.com)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties