0

150Britney Spears is nu een vrouw van 33 jaar, heeft twee kids en is niet meer dat meisje dat vrolijk danst in een schoolpakje en ‘Hit me baby one more time’ zingt. Britney zit al een lange tijd in de muziekindustrie en heeft zeker haar ups en downs gehad. Nu lijkt ze weer helemaal gelukkig te zijn én dat mag dan ook best gevierd worden.

De zangeres staat namelijk vol trots op de cover van het januari/februari issue van Women’s Health. Britney staat misschien dan wel bekend om haar ge-jojo met haar gewicht, maar daar lijkt ze nu flink tegen te vechten door middel van work-outs. Ze showt namelijk haar afgetrainde buik en doet in het magazine haar volledige routine uit de doeken. Brit is helemaal gek op baantjes zwemmen, yoga oefeningen en volgt intensieve trainingen bij een superdeluxe sportschool in Sunny California.

“After I had Jayden, it was real easy for me to get back in shape. But five years later, I started noticing changes in my body. My hips are a little bit wider because I’ve had kids. So it was crucial for me to be continuous with my exercise”, aldus de zangeres. Lekker bezig Brit! Wat ons nog wel opvalt aan de cover is de belichting van haar gezicht; Britney’s neus is nogal smal, maar dat kan ook aan ons liggen.

Bekijk Britney’s cover en het behind the scenes filmpje hieronder.

  • britney
  • britney-inside-cover
  • britney_photo-pink_top

(Beeld: www.womenshealthmag.com)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties