0

blake lively vogue australia 150Vorige week maakte actrice Blake Lively aan de wereld bekend dat zij in verwachting is van haar eerste kindje samen met haar man Ryan Reynolds. Dit deed zij door middel van een prachtige foto op haar site te plaatsen waar haar babybump al goed op te zien was.

Nu verschijnt ze na haar bekendmaking op de cover van het november nummer van Vogue Australia. Helaas zonder haar prachtige zwangerschapsbuikje, want de foto’s dateren al uit augustus van een andere shoot voor het tijdschrift. Helaas heeft het kiekje dus niet aan onze verwachtingen voldaan, maar het blijft een stunning foto.

De mommy to be draagt de bekende Burberry cape, waar al menig celeb mee gespot is. Wel een beetje vreemde keuze voor het Australische fashionmagazine, aangezien het bijna zomer is in het land. Hopelijk zien we Blake binnenkort wel zwanger op een cover verschijnen, alleen dan geen naakt kiekje van haar buik. Been there, done that (al zoveel celebrities hebben dat inmiddels gedaan!)…

Benieuwd naar de cover van Blake Lively voor Vogue? Bekijk hem dan hieronder.

  • blake lively vogue australia 500
  • blake-lively-vogue-cover-august-2014-11_170253682835

www.vogue.com.au

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties