0

beyonce 150Beyoncé liet afgelopen weekend het internet ontploffen toen zij uit het niets haar nieuwe videoclip voor het nummer 7/11 uitbracht. Naast dat ze dit projectje in het geheim heeft opgenomen, had ze ook nog de tijd om een stunning cover te schieten.

Queen Bee zal decover van het januari issue van het Duitse Interview sieren. Op de zwart-witte voorkant herken je de zangeres haast niet, want haar hele gezicht is bedekt door een zwart masker met een net motief. Dit is niet de eerste keer dat Bey haar mooie gezichtje verbergt in een magazine. Voor CR Fashion Book zagen we haar ook al met een zwart gewaad over haar hoofd heen versierd met roze pompoms.

Voor het speciale collectors item issue staart Beyoncé je aan met haar prachtige ogen die gelukkig wel te zien zijn: de cover is absoluut sexy en kan zij met trots in haar archief opbergen (jawel, dit heeft ze echt!). In december zal het magazine te verkrijgen zijn en aangezien het maar een beperkte oplage is, is het zeker een tripje waard naar ons buurland voor de die hard fans.

Ben je benieuwd naar de cover met Beyoncé? Bekijk dan onderstaande foto.

  • beyonce

www.interview.de

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties