0

beyoncé cover 150De afgelopen tijd werden steeds hints gegeven wie op de vijfde editie van CR Fashion Book van Carine Roitfeld zal verschijnen. Na diverse previews is het nu eindelijk bekend en nee, het is geen baby North of Songfestival winnares Conchita Wurst…

Beyoncé siert in een prachtige floral Yohji Yamamoto cape en zwarte stilleto’s op de cover van het tijdschrift. De zangeres ziet er fantastisch uit en ook op de andere foto’s in het blad is ze werkelijk waar beeldschoon Op één van de foto’s poseert ze topless in een geelbruine Celine jas met haarextensions die tot de grond rijken. Op een andere draagt ze een oversized Nike t-shirt met daaroverheen een zwart Carine Gilson korset met op haar rug een Chanel surfboard. In de derde foto die geschoten is voor de spread neemt Queen Bee een atletische pose aan en draagt zij diverse Comme des Garçons knits.

Naast de kiekjes staat er een gedicht in het blad geschreven door dichter Forrest Gander die statements uit het interview met de moeder van dochter Blue Ivy heeft gebruikt. Hierin doet Bey een boekje open over haar seksleven, namelijk dat zij niet alleen on stage haar personage Sascha Fierce aanneemt, maar ook tussen de lakens. En dit is een schokkende openbaring voor de zangeres die altijd zo ingetogen is.

Ben je benieuwd naar de foto’s van Beyoncé voor CR Fashion Book? Bekijk ze hieronder.

  • beyoncé cover 500
  • beyoncé foto 1
  • beyoncé foto 2
  • beyoncé foto 3
  • beyoncé foto 4

www.crfashionbook.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties