0

150Angelina Jolie is druk in de weer met het promoten van haar eigen geregisseerde film Unbroken, die op 8 januari 2014 in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien. De 39-jarige actrice staat verder ook niet stil, want ze werd laatst nog gestrikt voor een voorpagina van een bekend magazine.

Angelina Jolie prijkt namelijk vol trots met haar strakke benen op de cover van Interview Russia. Interview werd in 1969 opgezet door de beroemde fotograaf Andy Warhol en later werd de Russische versie opgericht. Angelina Jolie’s cover van het Russische tijdschrift is geweldig en geeft ons flashbacks naar haar Oscar jurk uit 2012: toen liet ze heel gracieus één been zien.

Angelina is naast haar acteertalent beroemd om haar belachelijk mooie benen en dat mag dus ook wel gezien worden. Verder ziet de Russische cover er erg abstract uit, omdat Angelina gehuld is in een zwart jurkje en zwarte hakken die wegvallen tegen de zwarte achtergrond. Wij kunnen de klasse van Miss Jolie altijd wel waarderen, en deze cover ook!

Bekijk de voorpagina van de actrice hieronder.

  • o-ANGELINA-JOLIE-INTERVIEW-900
  • 9
  • 84th Annual Academy Awards - Oscar Red Carpet Arrivals - LH
    Angelina Jolie in 2012 bij de Oscars

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen )

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties