0

COVER alessandra ambrosioHet leven van een supermodel lijkt een echte droombaan; de mooiste designer kleding, feestjes en celebrities, maar uit het interview met Alessandra Ambrosio blijkt maar weer eens wat voor een topsport het is.

De Victoria Secret Angel is al 17 jaar model en had nooit gedacht dat ze na al deze tijd nog niet met ‘pensioen’ hoeft. De Angel liep kort geleden nog de Victoria’s Secret Fashion Show en straalt nu op de cover van Net-A-Porter’s magazine, The Edit. Maar, het is niet altijd rozegeur en maneschijn.

Alessandra doet in het magazine een boekje open over haar plastische ingrepen, zo heeft zij haar oren laten corrigeren door een dokter die er weinig verstand van bleek te hebben. Het model moet nu nog zo af en toe onder het mes om de fouten van de dokter te herstellen.

Ook blijkt het nog helemaal niet zo makkelijk te zijn om na een bevalling weer in shape te komen. Alessandra kwam tijdens haar zwangerschap bijna 30 kilo aan en het koste het supermodel een enorm streng dieet en strak training regime om weer op de catwalk van Victoria’s Secret te mogen staan.

Bekijk de cover en shoot hieronder.

Alessandra Ambrosio Alessandra Ambrosio2 Alessandra Ambrosio3 Alessandra Ambrosio4 Alessandra Ambrosio5 Alessandra Ambrosio6 Alessandra Ambrosio7

www.net-a-porter.com

(Tekst: Jasmijn Engering)

(Beeld: Bruno Press)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties