0

COPY CATDe Billboard Music Award show van afgelopen zondag was een goede avond voor Olivier Rousteing, het brein achter Frans modehuis Balmain. Samen met zijn ‘Balmain Army‘ bestaande uit Kendall Jenner, Jourdan Dunn, Chrissy Teigen, Lily Aldridge en niet te vergeten Taylor Swift, waren de ontwerpen van de designer goed vertegenwoordigd.

De Billboard Music Awards was dé avond van Taylor Swift. Niet alleen wist TayTay maar liefst acht awards in de wacht te slepen, ook lanceerde ze die avond haar celebrity-packed music video Bad Blood en dat allemaal terwijl ze er fantastisch uitzag in een witte cut-out jumpsuit van Balmain. Maar online shop Nasty Gal, die inmiddels redelijk bekendstaat om het schaamteloos kopiëren van designer looks, heeft een exacte kopie in hun eigen collectie. De kopie is zo één op één dat Nasty Gal zelf in de war was en op Instagram trots meldde dat TayTay het event in een Nasty Gal original bezocht.

Nasty Gal heeft inmiddels, na veel kritiek, het bericht van Instagram verwijderd maar het jumpsuit is nog steeds in de shop verkrijgbaar. Bekijk de looks hieronder en scoor nu een Balmain look-a-like pakje net als Taylor Swift hieronder.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.nastygal.com

(Beeld: www.balmain.com)

(Tekst: Jasmijn Engering)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties