0

Jeremy scott forever21Fashion designer Jeremy Scott heeft vaak unieke collecties zo zagen we bij zijn laatste show voor Moschino nog alle modellen in Barbie pakjes en daarvoor in kleding van fastfoodketen McDonald’s. Alleen verzint hij niet altijd de ontwerpen zelf, maar ‘steelt’ hij deze van andere labels.

Zo kwam de modeontwerper laatst nog in opspraak omdat zijn Halloween pompoenen trui wel erg veel leek op een exemplaar uit de mannencollectie van ASOS. Dit keer zijn de rollen omgedraaid en kopieert modeketen Forever 21 een ontwerp van Scott. Gisteren lanceerde de winkel een lijn geïnspireerd op de Amerikaanse cartoon ‘The Simpsons’. Het probleem is dat hun Bart Simpson printje haast identiek is aan dat van Jeremy Scott.

In de Fall 2012 collectie van Jeremy Scott was er een outfit met het hoofd van het karakter erop en dat is precies het geval bij Forever 21. Nu heeft de goedkope modeketen wel het hoofdje gedraaid, maar de crop top en de rok doen ons wel erg veel aan dat van Scott denken.

Benieuwd naar de overeenkomsten tussen de twee ontwerpen? Bekijk de foto’s hieronder en shop de Forever 21 outfit door op de foto te klikken.

Heb je zin om verder te shoppen? Bekijk dan in ons webshop overzicht de leukste online shops.

www.forever21.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties