0

danie bles styling school 150Toen Danie Bles laatst haar nieuwste collectie showde aan modemensen en de nodige pers in het Stedelijk Museum in Amsterdam, werden naderhand natuurlijk wat interviews afgenomen. Toen liet de styliste al een beetje doorschemeren dat ze iets groots en leuks van plan was.

Wij vermoedden het dus al maar nu heeft Danie het ook zelf bevestigd: ze komt met een eigen styling school genaamd Style School ByDanie! Er zijn verschillende soorten cursussen te volgen zoals personal styling, fashion styling, food styling, interior styling, tv & celebrity styling en een cursus fashion bloggen. Ook is het mogelijk een summer course te doen. Volg je een Style School ByDanie cursus? Dan krijg je les van professionals (lees: Danie en haar collega stylisten) in het World Fashion Centre in Amsterdam én ga je meteen aan de slag met praktijkopdrachten.

Opvallend is dat het officiële Instagram account van Style School ByDanie al sinds eind 2013 bestaat dus het idee is duidelijk al lang in voorbereiding.

Inschrijven of wil je meer informatie? Kijk dan snel hier!

  • danie bles styling school 500
  • danie styling school
    Danie: "It's official! I've launched my own @StyleSchoolByDanie! Do you want to become a #stylist? Check out the link in my bio or www.styleschoolbydanie.com!"
  • style school

www.styleschoolbydanie.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties