0

CONFIRMATION Danie Bles opent eigen vintage designer shopWe schreven er vandaag al over; er deden geruchten de ronde dat styliste Danie Bles een eigen winkel zou openen in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat. Nu weten we al meer.

Danie Bles zal op

15 mei aanstaande haar eigen ByDanie Designer Vintage shop in de Amsterdamse Cornelis Schuytstraat openen. In deze winkel verzamelt zij de beste vintage designer stukken die volgens haar iedere outfit een extra touch geven. Danie heeft een grote liefde voor vintage en struint regelmatig fashionsteden als Parijs en Milaan af op zoek naar de mooiste vondsten. De vintage stukken zullen daarnaast veelal afkomstig zijn van haar eigen clientèle. Volgens de stylist van de sterren kan een vintage item een outfit echt afmaken. Het is one of a kind en kan dus doorslaggevend zijn voor een unieke look.

Ben je op zoek naar een laatste final touch voor jouw outfit en kom je er zelf niet helemaal uit? Maak dan een afspraak met een van de ByDanie stylisten in de winkel. Zij helpen jou met het vinden van het perfecte vintage stuk. Op 15, 16 en 17 mei opent ByDanie knallend met drie dagen vol goodies, bites & drinks en vintage prijzen die je kunt winnen. Iedereen is uitgenodigd om langs te komen!

bydanie designer vintage winkel amsterdam

www.bydanie.nl

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties