0

Alexa Chung en Alexander SkarsgardAlexa Chung is een it-girl eersteklas: ze feest wat af, laat ons zwijmelen bij haar altijd inventieve outfits, staat wel eens achter de draaitafel bij feesten, heeft een hele schare aan bekende en invloedrijke vrienden en is een graag geziene gast tijdens de fashion shows. Met haar tikkeltje quirky karakter wint ze iedereen voor zich!

De laatste die is gevallen voor haar charmes? De knappe True Blood acteur Alexander Skarsgard! De geruchten over de twee gaan al sinds februari rond toen ze samen verschenen op Fashion Week en the morning after gespot werden in een koffiezaak. Nu is de relatie echter bevestigd en komen de twee er openlijk voor uit! Ondanks hun drukke schema schijnen de twee het ontzettend leuk te hebben áls ze eindelijk tijd samen hebben.

Alexa heeft er al een tumultueus liefdesleven opzitten. Na een jarenlange relatie met Arctic Monkeys zanger Alex Turner zou de it-girl zou namelijk achter de breuk tussen Chris Martin en Gwenyth Paltrow zitten. Chris zou verliefd zijn geworden op Alexa en Gwyneth zou daarop hebben besloten te willen scheiden. De twee hebben echter nooit een relatie gehad.

  • Alexa Chung en Alexander Skarsgard

www.instagram.com/alexachung

(Beeld: www.gq-magazine.co.uk)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties