0

Vivienne hoepelrokEr is op het moment veel te doen om de nude jurken trend die op het moment hoogtij viert op de rode loper. Bij alle grote events van de afgelopen tijd waren er wel een paar celebs aanwezig die zich in een doorschijnend huidkleurig pakje hesen met wat strategisch geplaatste pailletten, diamanten of veren.

Ontwerpster Carolina Herrera riep de sterren laatst al op om ‘iets aan te doen op de rode loper’ en nu krijgt ze bijval van haar collega Vivienne Westwood. Zij vindt namelijk het tegenovergestelde van zo een nude jurk het meest sexy kledingstuk voor een vrouw: de crinoline, oftewel een jurk met een enorme hoepelrok erin verwerkt.

Ondanks dat de jurk uit bizar veel lagen stof en een ijzeren hoepelvormig geraamte bestaat, vindt Vivienne dit toch echt het mooiste en meest vrouwelijke ontwerp: There was never a fashion invented that was more sexy, how great to come into a room and occupy six feet of space”, zegt ze over de hoepelrok. 

Vivienne doet deze uitspraken met het oog op een tentoonstelling over de crinoline die momenteel te zien is in het National Museum of Scotland.

  • Vivienne hoepelrok

www.andygotts.com

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties