0

victoria beckham kleding 150Als je een walk-in-closet hebt die groter is dan de gemiddelde huiskamer, zul je denken dat je geen waarde meer hecht aan de spullen die hier in hangen. Dit is niet het geval bij ontwerpster Victoria Beckham, die absoluut geen afscheid kan nemen van twee jurken.

Dit zijn trouwens geen jurkjes die ze pas in het afgelopen jaar heeft aangeschaft, maar deze twee kledingstukken zijn al meer dan tien jaar oud. Het gaat om een oranje suède jurkje met een riem om de taille dat Posh droeg tijdens haar eerste date met David Beckham in 1997. Dit item bewaart ze ook nog eens met een speciale reden, namelijk om aan haar enige dochter Harper te kunnen geven zodat ze deze wellicht kan dragen op haar eerste date. Wie weet brengt het stuk wel geluk!

Het andere item is de bruidsjurk waar de ontwerpster haar lief het ja-woord gaf en daarmee het bekendste koppel ter wereld werd. Of ze deze jurk ook aan haar kleine meid wil geven. is niet bekend. Wij verwachten eerder een zelfontworpen jurk van mama voor Harper’s grote dag. Aan haar andere kleding hechtte de voormalig Spice Girl zangeres geen waarde en veilde laatst 600 stukken uit haar garderobe voor het goede doel.

  • victoria beckham kleding 500
  • BP_23492814
    Het oranje suede jurkje van Victoria's en David's eerste date

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties