0

Doutzen, MBFWHet was een bom die niemand zag aankomen: Doutzen die stopte bij Victoria’s Secret. Nadat de Friezin jarenlang als Angel over de catwalk had gelopen, zei ze haar contract op ten behoeve van ‘andere mogelijkheden’. Sinds die opmerking wachten we op de aankondiging van haar volgende grote lingerieklus.

De kans zit er echter dik in dat je bij het wachten daarop wortel gaat schieten. Doutzen heeft namelijk geen nieuw miljoenen lingeriecontract op het oog, maar had een hele andere reden om te stoppen bij Victoria’s Secret. Als moeder van twee kinderen vond ze de baan gewoonweg niet meer bij haar passen.

Bovendien kan ze zonder het strikte VS contract vaker klussen aannemen in Europa, waar het makkelijker heen en weer gaan is. We merken dit al direct, want afgelopen week vloog Doutzen heen en weer tussen Amsterdam, Berlijn en Parijs en kan ze toch nog zoveel mogelijk bij haar jonge gezinnetje zijn. Haar werk helemaal opgeven voor haar gezin zit er voorlopig echter niet in: “Als ik dan weer terugkom heb ik nog meer energie. Dus ik hou wel echt van mijn werk”.

  • Doutzen, MBFW

(Beeld: www.instagram.com/doutzen)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties