0

The 2014 American Music Awards - ArrivalsRita Ora tekende in 2009 haar contract bij het label van Jay Z en is in vier jaar tijd uitgegroeid tot een mega popster. De Britse zangeres vliegt van hot naar her om op te treden en laatst was ze zelfs te gast bij de Obama’s voor een privéconcertje.

Nu gaan er geruchten dat Rita Ora het te druk heeft voor een relatie en liever niet meer verliefd wilt worden. Kort na de breuk met DJ Calvin Harris, zag ze deze zomer de zoon van Tommy Hilfiger én het was liefde op het eerste gezicht. Tijdens Rita Ora’s verjaardag vorige maand in Marrakech hebben Ricky Hilfiger en Rita het heel gezellig gehad volgens een insider, maar daarna ging het niet helemaal lekker meer tussen die twee. “Ze heeft geen tijd voor een stabiele relatie. De breuk is niet bitter, ze zijn gewoon uit elkaar gegroeid”, aldus de insider.

Rita is namelijk heel druk op dit moment; ze is bezig met opnames van de The Voice en wordt daarnaast vaak gespot in de studio voor het opnemen van haar tweede album. Begrijpelijk dat de zangeres even geen zin heeft in een relatie, want het gaat hartstikke lekker met haar carrière én er staan waarschijnlijk nog mooie dingen te gebeuren voor de 24-jarige.

Bekijk het ex-stel hieronder.

  • The 2014 American Music Awards - Arrivals
  • Rita Ora and her boyfriend Ricky Hilfiger seen arriving to the LAX airport in Los Angeles
    Rita Ora en Ricky Hilfiger
  • A pink princess Rita Ora
    Rita Ora en Ricky tijdens Halloween

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Jessica Besselsen)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties