0

poppy 150Poppy Delevinge is inderdaad familie van de Delevingne die iedereen kent, Cara. Maar de knappe Poppy doet zeker niet onder voor haar super bekende jongere zusje. Naast model is Poppy een Britse socialite en heeft ze  een fantastisch gevoel voor stijl.

Als Poppy uit de school klapt over haar kledingkeuzes staan wij dan ook als eerste in de rij om daarover te horen! In een interview dat Poppy deed naar aanleiding van een campagne voor een soort luxe marktplaats werden haar de belangrijke (stijl)vragen in het leven gesteld.

Ze deed in het interview uit de doeken dat Jane Birkin haar ultieme stijlicoon is door haar effortless cool uitstraling. Om die look te bereiken gaat ze graag naar vintage winkels, bijvoorbeeld met goede vriendin Alexa Chung.

Haar ultieme tip om ‘wat in godesnaam moet ik aan’-momenten te voorkomen, is een gevarieerde garderobe. Met veel variatie in je kast kan je je namelijk altijd kleden naar hoe je je op dat moment voelt. Om haar zomer garderobe compleet te maken, zou Poppy graag nog een jurk van Erdem aanschaffen. Erdem staat bekend om mooie, tikkeltje theatrale, jurken met bijzondere prints, waar Poppy gek op is.

Zoals het een echte vintage lover betaamd, doet Poppy niet aan kledingopruimingen. Liever houdt ze het allemaal in haar kast, zodat ze er van kan blijven genieten. I enjoy the messiness and craziness of my wardrobe—I love the chaos” zei Poppy.

  • poppy 500

(Beeld: www.vestiairecollective.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties