0

penn 150Penn Badgley veroverde onze harten als Dan Humphry in de heerlijke show Gossip Girl. Als goudeerlijke dromerige outsider heeft hij ook veel meisjes in de serie het hoofd op hol gebracht. Dit leverde hem een lange lijst met on-screen liefdes op. Maar wie van hen zoende het beste?

Dit verklapte Penn gisteren in de show Watch What Happens Live. De keuze voor Penn was dus reuze. Hij heeft zijn lippen mogen leggen op die van (natuurlijk) Blake Lively, maar ook Leighton Meester, Hillary Duff, Jessica Szohr en Michelle Trachtenberg. Hoe kan je kiezen uit al deze beauties?

Penn haalt ons snel uit onze droom, want hij begint zijn antwoord met vermelden dat eigenlijk geen enkele filmkus heel fijn is. Tja als je je dit bedenkt: ongemakkelijk, teveel mensen erbij, awkward geen-tong-maar-wel-doen-alsof bewegingen en andere real-live partners, kunnen we daar wel in komen. Penn’s antwoord is dan ook niet verrassend en hij kiest Blake uit als zijn beste on screen zoen, vooral omdat zij een tijd ook buiten de set om een stelletje waren.

Toen hij werd gevraagd naar zijn slechtste zoen voor Gossip Girl was het antwoord ook Blake, nadat ze uit elkaar waren dan. Penn zegt trots te zijn op de goed gelukte trouwscène die zij na hun break-up nog moesten schieten.

Hieronder een paar  momenten van het leukste koppel uit Gossip Girl:

  • dan serena 5
  • dan serena 3
  • dan serena 6
  • dan serena 2
  • dan serena 1
  • dan serena 4

(Beeld: www.pinterest.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties