0

nypost_cover_kk_02.jpgSinds afgelopen dinsdag kan haast niemand het over iets anders hebben dan over de shoot van Kim Kardashian voor Paper. Iedere centimeter van het lichaam van de reality ster werd blootgegeven en vooral haar geoliede lichaam riep veel vraagtekens op.

Kim Kardashian vertrouwt maar een paar mensen als het aankomt op haar make-up en natuurlijk waren die tijdens de shoot ook van de partij. Mario Dedivanovic doet uit de doeken hoe hij het voor elkaar kreeg om de billen van de reality ster van de foto af te laten glimmen. “De olie was een product uit Europa. De naam weet ik niet, maar het is ongeveer hetzelfde als babyolie.” Voor het aanbrengen werd het simpelweg alleen op het lichaam van Kim gespoten en werd het niet uitgesmeerd.

Niet dat iemand naar het gezicht van de middelste Kardashian heeft gekeken, maar ook hier was Dedivanovic voor verantwoordelijk. “Voor het gezicht hebben we gekozen voor een perzikkleurige nude lipstick en een zwarte vloeibare eyeliner voor de ogen. Haar wenkbrauwen heb ik opgevuld met Anastasia Dipbrow Pomade in donkerbruin. Ik heb geen gebruik gemaakt van poeder, zo zag de huid er meer dewy uit.”

Toch is de naakt shoot van de moeder van dochtertje North wel erg frappant, aangezien ze drie jaar geleden nog riep nooit meer uit de kleren te gaan. Na een incident met W magazine waar we de reality ster ook al poedeltje naakt konden aanschouwen riep zij nog: “I’ve definitely learned my lesson… I’m never taking my clothes off again, even if it’s for Vogue.” Blijkbaar is ze dat dus alweer snel vergeten.

Nog één keer de foto hieronder om nog even goed naar de geoliede billen van Kim Kardashian te kijken. De andere foto’s van de shoot zie je hier!

  • kim-kardashian-compleet-naakt-paper-magazine-2014-3

www.papermag.com

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties