0

marc jacobs kanye west 640Either you like him or you hate him… Er zijn talloze mensen die maar wat graag naar concerten van Kanye West gaan of zijn ontwerpen kopen, maar er zijn ook heel wat mensen die een spuughekel aan hem hebben vanwege zijn arrogantie. Nu doet ontwerper Marc Jacobs even een boekje open over Kanye.

ELLE.com vroeg aan de designer hoe de samenwerking tussen de twee tot stand was gekomen voor een schoenenlijn toen Marc Jacobs nog bij Louis Vuitton werkte. Kanye belde Jacobs op om te praten over kunstenaar Takashi Murakami, de man die verantwoordelijk is voor de accessoires van het Franse modehuis met bloemetjes en poppetjes. Het gesprek duurde uiteindelijk uren: de twee konden het duidelijk goed vinden met elkaar.

Marc Jacobs antwoord op ELLE’s vraag of hij door de samenwerking voor de schoenenlijn een ‘monster’ heeft gecreëerd?: “No, I wouldn’t say that at all! Kanye is so intelligent, so creative, and so driven. He has passion. He is always dedicated to his work, creatively. And I really like him.

Marc Jacobs heeft dus niets dan lof voor Kanye!

  • Marc Jacobs The Cut
    Marc Jacobs
  • Kanye West GQ
    Kanye West

(Beeld: GQ & The Cut)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties