0

Gaga 150Lady Gaga heeft de meest waanzinnige outfits op haar naam staan, maar niet altijd in de positieve zin van dat woord. De vleesjurk zit bijvoorbeeld nog vers in ons geheugen, evenals haar cocon/ei entree bij de Grammy Awards. Waanzinnig? Ja. Geslaagd fashion statement? Uuuhm…

Met haar nieuwe jazz cd, lijkt Gaga echter ook een andere bladzijde te hebben opengeslagen wat betreft haar stijl. We zien ineens veel elegante jurken, watergolven in haar haren en classy make-up. Het was even wennen, maar inmiddels zijn we dol op haar nieuwe stijl, evenals de rest van de modewereld.

De veranderingen in haar kledingkast heeft de zangeres een bijzondere cover opgeleverd. Samen met haar stylist, Brandon Maxwell, poseert ze voor The Hollywood Reporter. De foto is geschoten door Karl Lagerfeld, twee dagen voordat zijn Chanel show voor Fashion Week zou plaatsvinden. En alsof dat nog niet bijzonder genoeg is: Gaga draagt Chanel couture in het oorspronkelijke atelier van madame Coco in Parijs. Het atelier dat we allemaal kennen uit de films en waar de eerste Chanel modeshows zijn gehouden.

Net als wij, waren ook Gaga en Brandon overweldigd door de setting van de bijzondere shoot: “I mean, it was incredible. I couldn’t believe it was happening”, aldus Brandon. Sinds Gaga’s stijlverandering wordt er vaak aan Brandon gevraagd wat hij van haar nieuwe stijl vindt. Hij geeft aan dat het voelt als een ‘natuurlijk proces’ waarin ze is gegroeid, van andere dingen is gaan houden en dus logischerwijs van stijl is veranderd.

  • Gaga 500

(Beeld: www.hollywoodreporter.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties