0

khloe 150Khloé Kardashian heeft er nooit een geheim van gemaakt: ze zou ontzettend graag een kindje willen krijgen. Ondanks dat ze inmiddels (waarschijnlijk de favoriete) tante is van vier kleine koters, lijkt ze nog steeds te hopen op een eigen kindje.

Van haar ervaren zus Kourtney (moeder van drie) leert Khloé alvast handige trucjes voor als het bij haar raak is. Zo introduceerde haar oudste zus haar met de 100% natuurlijke beautyproducten van Mama Mio voor tijdens de zwangerschap en daarna. Kourtney is namelijk een echte healthfreak en wil niet dat haar jonge kinderen in contact komen met de onnatuurlijke en eventueel schadelijke stoffen die in reguliere beautyproducten zitten.

Ook zonder dat ze zwanger is, is Khloé al fan van de Mama Mio producten. Zij zegt dagelijks de Pregnancy Boob Tube van het merk te gebruiken. De crème vol met avocado olie en shea boter zorgt voor een stevige huid en kan voorkomen dat je tijdens je zwangerschap striae krijgt op je borsten. Khloé is fan van die verstevigende eigenschappen en gebruikt de crème op haar borsten, hals en nek.

Tijdens het interview met Into the Gloss deed Khloé nog veel meer van haar beautyroutine uit de doeken. Je vindt het hele interview hier

  • khloe 500

(Beeld: www.instagram.com/khloekardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties