0

Bruce KUWTK specialHet kwam misschien niet geheel onverwachts, maar toch was de wereld in shock toen Bruce bekendmaakte dat hij inderdaad een vrouw wilde worden. Al jaren gaan er geruchten rond dat dit het geval is, maar nog nooit is de Kardashian-Jenner clan daar op in gegaan.

Tot nu: na het eerste tell all interview van Bruce met Dianne Sawyer sijpelt er langzaam meer informatie vanuit de Kardashian villa’s naar buiten. In de eerste van twee KUWTK specials over Bruce zien we bijvoorbeeld Khloé en Kendall in tranen als zij het gesprek met Bruce aangaan. Ze vragen hem waarom hij niet eerlijk is geweest naar zijn familie toe en vertellen dat dit het meeste pijn heeft gedaan. De meiden hadden namelijk allemaal wel al iets door. Ze vonden bijvoorbeeld lipstick in zijn kamer of zagen hem voor dag en dauw als vrouw in het huis rondlopen.

Kendall en Kylie zeggen dat ze door de make-up die ze vonden, dachten dat Bruce een affaire had die hun familie zou verpesten. Ze zeiden daarom maar niks. Ook voor zijn (stief)kinderen is het verloop van Bruce’s transformatie onduidelijk. Khloé trekt dit niet meer en vraagt hem op de man af hoe het nou zit. Bruce antwoordt dat hij binnen een paar maanden zijn mannelijke identiteit wilt vervangen door zijn vrouwelijke.

Ook Kim doet haar ervaring met de onthulling van haar stiefvader uit de doeken, maar dan in een exclusief interview. Kim vertelt dat zij ‘haar’ heeft gezien en dat Bruce als vrouw prachtig is met mooie haren, fantastische make-up en een grandioze garderobe. Hartstikke lieve woorden natuurlijk. Kim is dan ook de leidende figuur in de relaties en gesprekken tussen Bruce en haar zussen. In het driedelige interview met Acces Hollywood vertelt Kim ook dat zij Bruce zijn vrouwelijke naam weet. De host van het programma, Billy Bush, vroeg haar lacherig of de naam met een ‘K’ begon, maar Kim wilde daar (nog) niks over kwijt.

  • Bruce KUWTK special 1
    @kimkardashian: "Tonight's episode of KUWTK is very emotional. Our hope is that other families experiencing similar situations as ours don't feel alone! Life is about love and acceptance and we all have our own journey! With support and love of others especially family anything is possible! Tune in to see our journey at 9/8 c on E!"

(Beeld: www.instagram.com/kimkardashian)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties