0

kanye 150Kanye West is volgens zichzelf een man met veel talenten, zo heeft hij veel succes in de muziekbranche en heeft hij een oog voor mode. Zo is hij de stylist van zijn vrouw Kim Kardashian en heeft hij een aantal deals met modelabels lopen.

Alleen zullen we binnenkort niet meer kunnen genieten van de hitnummers die Kanye uitbrengt. Hij is namelijk van plan om zijn muziekcarrière op te geven, om meer geld te gaan verdienen in de modewereld. Binnenkort zal de lijn uitkomen in samenwerking met de voormalig Beatles-zanger Paul McCartney, vader van modeontwerpster Stella McCartney, en daarna zou hij definitief stoppen met het maken van muziek.

Op dit moment heeft Kanye geen tijd om zich volledig te kunnen concentreren op fashion, terwijl daar juist de dollar tekentjes in zijn ogen van verschijnen. Eerder ontwierp hij al schoenen voor Nike, die op dit moment voor duizenden dollars op eBay worden verkocht. Ook kreeg hij nog eens een bonus van 15 miljoen dollar van Adidas, om alleen een contract te tekenen. Het sportmerk heeft West zijn lijn al vier keer moeten uitstellen, wegens tijdgebrek.

Zijn carriereswitch naar de mode zou hem trouwens goed uitkomen. Het schijnt dat hij gillend gek wordt van Kim’s familie en kan dan ook niet wachten om zijn biezen te pakken en met zijn vrouw te verhuizen naar Parijs, dé stad van de mode.

  • kanye

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties