0

jourdan 150Jourdan Dunn behoort duidelijk tot de invloedrijkste modellen du moment. Met haar zojuist gescoorde design deal en populaire kookshow op YouTube, Well Dunn with Jourdan Dunn, bewijst het model zich een ware duizendpoot.

Dat dit leven in de spotlight ook een schaduwzijde heeft, blijkt uit de bekentenis dat het model jaren een pruik heeft gedragen. Van zichzelf heeft Jourdan kroeshaar en de meeste stylisten weten niet goed hoe ze daarmee om moeten gaan. Door alle styling sessies die ze heeft gehad voor klussen, catwalks en appearances hebben haar lokken het zwaar te verduren gehad.

Op een gegeven moment waren haar haren zelfs zó beschadigd dat ze begonnen uit te vallen. Dit is het moment dat Jourdan ervoor koos pruiken te gaan dragen. Op deze manier kon haar natuurlijke haardos uitrusten van al het styling geweld en kreeg het de kans om te herstellen.

Dankzij de rust en wekelijkse conditioning behandelingen zijn Jourdans lokken eindelijk aan het terug groeien. De korte bob die Jourdan op dit moment rockt is zelfs helemaal natuurlijk!

  • jourdan 500

(Beeld: www.instagram.com/officialjdunn)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties