0

Cara DKNYWaar we eerst nog dachten dat Cara Delevingne haar succesvolle carrière als model niet definitief had verlaten lijkt dat nu wel anders. Tegen The Times deed zij een paar duidelijke en ondubbelzinnige uitspraken. We kunnen onszelf dus niet meer voor de gek houden: geen Cara meer in de mode.

Wat de Britse precies zei? Ze legde allereerst uit dat ze zich leeg voelde tijdens haar hoogtepunten als model: “Na al dat modellenwerk begon ik me een beetje leeg te voelen. Ik groeide niet meer als persoon, totaal niet. En vergat op een bepaald moment hoe jong ik eigenlijk nog was… ik voelde me zo oud.” Bovendien maakt haar modellenwerk haar ook fysiek ziek. 

Cara heeft de huidziekte psoriasis en de stress die ze ervoer door haar werk maakte het erger. Ook gingen de stylisten en andere mensen in de wereld er niet zo gezellig mee om. Zo wilden ze Cara bijvoorbeeld niet aanraken zonder handschoenen, terwijl de aandoening helemaal niet besmettelijk is.

Een laatste flinke uitbrander die ze gaf aan de modewereld ging over de seksueel getinte poses die ze als jong model al moest aannemen: “Ik ben een beetje een feminist, dus ik word er misselijk van. Het is walgelijk – we hebben het over jonge meisjes. Je begint al op jonge leeftijd en de dingen die je tegenkomt zijn… niet altijd leuk.”

  • Cara DKNY

(Beeld: www.dkny.com)

(Tekst: Milan van Vugt)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties