0

kate moss lila grace dochter quotes 640Vrijwel iedere tiener gaat door een fase dat hij of zij zich enorm schaamt voor zijn of haar ouders. Wat blijkt? Zelfs als jouw moeder door veel mensen wordt gezien als ‘cool’ en zelfs een it-girl genoemd wordt, kan je je alsnog generen voor haar.

Kate Moss‘ dochter Lila (12) deed mee aan een Q&A op Ask.fm en natuurlijk werd er ook gevraagd naar haar moeder. Op de vraag of Kate haar rolmodel is, had Lila een duidelijk antwoord: “No, like every mum she’s embarrasing and annoying but u love them rlly“.

Kate heeft natuurlijk de laatste tijd wel wat dingen gedaan waarvoor een tiener zich zou schamen: zo deelde Marc Jacobs een video van zichzelf met het model waarop ze duidelijk dronken zijn en werd Kate door de politie van een vlucht geëscorteerd nadat ze de piloot een ‘basic bitch’ noemde en duidelijk ook beschonken was.

Opvallend is dat Lila wel een carrière in de mode ziet zitten, maar absoluut niet ambitie heeft om model te worden net als haar moeder. “Mayb a fashion designer, but defo not a model“, antwoordde ze op de vraag wat ze in de toekomst wilt gaan doen. Lila bekende wél fan te zijn van Stella McCartney, één van de vriendinnen van haar moeder.

  • Kate Moss en dochter voor Vogue
    Kate Moss en dochter Lila een paar jaar geleden voor Vogue

(Beeld: www.vogue.com/magazine)

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties