0

alexander 150Alexander Wang zit de laatste tijd absoluut niet stil en sleept het ene grote project na het andere binnen. Konden we sinds deze maand eindelijk in zijn betaalbare H&M collectie lopen, nu kunnen we ook ruiken zoals de ontwerper dat wil want hij brengt zijn eerste luchtje voor Balenciaga uit.

De designer werkt sinds eind 2012 als creatief directeur voor Balenciaga en heeft al heel wat prachtige creaties de runway opgestuurd, maar een parfum heeft hij nog nooit eerder gedaan. Natuurlijk moet voor dit debuut een stunning gezicht schitteren voor de campagne en dat is niemand minder dan model Anna Ewers. Dit is niet de eerste samenwerking tussen het Duitse model en de Amerikaanse ontwerper: hij is zelfs degene die Anna ontdekte en haar modellencarrière een flinke boost heeft gegeven.

I think I found her picture on a blog. Then I sent it to Anita Bitton, who we work with on casting, and I said, “Let’s find this girl!” Immediately I sort of fell in love with her.” Nadat ze Anna hadden gevonden, moest ze onmiddellijk naar Parijs komen om een casting te doen voor Balenciaga en werd direct door Alexander uitgekozen. De dag voor de show keek het inmiddels topmodel filmpjes op YouTube om te leren hoe zij over de catwalk moest paraderen en dit is haar aardig goed gelukt.

Bekijk het campagnebeeld van Alexander Wang’s eerste parfum voor Balenciaga met Anna Ewers als gezicht hieronder.

  • parfum alexander wang
  • alexander

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties