0

VS 150We hebben vandaag al aardig wat beelden voorbij zien komen van de jaloersmakende figuurtjes van de Victoria’s Secret Angels en modellen. Iedereen was in top shape toen zij de runway bestormden, maar daar hebben de dames dan ook aardig wat voor moeten doen.

Natuurlijk willen alle vrouwen wel zo een Victoria’s Secret figuurtje en in de zomer van 2015 zou jij deze zomaar eens kunnen gaan showen op het strand. Natuurlijk moet je daar wel keihard voor werken net als de modellen. De Angels hebben namelijk hun work out regime gedeeld en wat zij in hun mondje stoppen. Pas dit toe in jouw levensstijl en wie weet wordt jij volgend jaar wel gecast voor het grootste lingeriespektakel van het jaar.

Alessandra Ambrosio draait al heel wat jaartjes mee in het wereldje van Victoria’s Secret en dit doet zij door iedere dag braaf naar de sportschool te gaan. Toen zij in 2011 zwanger was, liep deze Angel zelfs mee door work outs met en zonder gewichten. Als Alessandra zonder gewichten traint, doet zij aan yoga, pilates, Brazilian martial art of Ballet Beautiful. Om alle spieren optimaal te trainen doet ze aan de ouderwetse lunges, squats en oefeningen op apparaten. De moeder van twee kookt apart eten voor haar en de kinderen. Zelf is ze gek op de Japanse keuken en begint iedere dag met eieren, fruit, muffins, koffie en sapjes.

Het Zuid-Afrikaanse model Candice Swanepoel kan in tegenstelling tot haar collega’s haast alles eten wat zij wil. Daarom zien we haar regelmatig een pizza wegwerken of een lekker bord met pasta. Wel eet ze alleen maar verse dingen, wat zij van thuis heeft geleerd. Daarnaast traint Candice ook dagelijks en daar valt ook de Ballet Beautiful work out onder, want dansen is wat zij het liefste doet. Ook maakt zij gebruik van gewichten en bokst het 26-jarige model vaak.

Behati Prinsloo is de tomboy onder de Angels en is altijd al sportief geweest. Sinds dat zij op school zat, deed ze aan zwemmen tot de dag van vandaag naast pilates. Je zal het misschien niet direct verwachten bij een lingeriemodel, maar de vrouw van Adam Levine is ook regelmatig te vinden op de golfbaan. Het 25-jarige model doet absoluut niet aan diëten, maar eet waar zij gewoon zin in heeft. Haar motto is: “Don’t eat everything! Just some of it.”

Natuurlijk zijn we allemaal razend benieuwd naar hoe Doutzen Kroes het voor elkaar heeft gekregen om zo strak in haar vel te komen slechts vijf maanden na de bevalling. Het Nederlandse topmodel is fanatiek met cardio oefeningen, zoals touwtje springen, squats, rennen, boksen en aerobics. Tijdens haar zwangerschap deed zij regelmatig aan Ballet Beatiful. Het enige wat in het mondje komt van de moeder van twee is organisch voedsel.

Voormalig ballerina Karlie Kloss traint vier a vijf keer per week en drinkt de hele dag door groene sapjes. Ze houdt er niet van om in haar eentje te trainen en doet daarom veel aan groepslessen, zoals SoulCycle, ModeIFIT en pilates. Naast haar heftige work outs eet ze alleen gezond voedsel. Voordat ze in de ochtend richting de gym gaat, eet zij een licht ontbijtje dat bestaat uit een groen sapje en Griekse yoghurt. Na het trainen neemt zij scramble eggs van het eiwit met avocado en hete saus dat zij wegspoelt met een versgeperst sapje

Adriana Lima is al sinds 2000 Angel bij het lingeriemerk en heeft in de tussentijd twee kinderen gebaard, waar helemaal niets van te zien is aan haar lichaam. Haar prachtige figuur heeft ze te danken aan fanatiek boksen, wat echt haar passie is geworden. Ze traint een aantal keer per week samen met Michael Olajide Jr. in New York City’s Aerospace gym, waarvan de sessies 90 minuten per keer duren. Haar eetpatroon bestaat uit volkoren producten, gestoomde kip en heel veel groene groenten. Het liefst blijft de Braziliaanse beauty uit de buurt van zout en voor de show drinkt ze helemaal niets, wat alleen aan te raden is als je een professioneel model bent.

Eén Angel heeft super mazzel gehad dat zij haar slanke figuurtje van haar moeder heeft geërfd en dat is Lily Aldridge. Dit model moet natuurlijk ook regelmatig in de gym opdagen en daar doet zij dan aan de Ballet Beatiful work out zoals veel van haar collega’s. Volgens Lily gaat het allemaal om de booty en daarom doet zij deze training vier keer per week telkens een uur lang. Als ze niet in de sportschool is eet ze graag avocado, zalm en kokosnootwater. Ze eet vooral grote porties van vis en groente om achteraf geen trek meer te krijgen in een dessert of chippies.

Het prachtige Zweedse model Elsa Hosk is, voordat zij model werd, een professioneel basketbalspeelster geweest. Ze is gek op sporten en doet onder andere SoulCycle, kickboksen, dansen, touwtje springen, pilates en Ballet Beautiful. Aangezien Elsa zoveel sport hoeft zij niet echt op te letten als het op eten aankomt en eet ze gewoon waar zij zin in heeft. Ze eet wel gezond en organisch, maar als ze zin heeft in een ijsje dan rent ze even langs de ijswinkel.

Lindsay Ellingson is de ander dansende Angel en heeft sinds haar tienerjaren altijd aan hip hop dansen gedaan. Een aantal keer per week doet ze ook aan yoga, want deze dame houdt niet van serieuze work outs. Om de stunning Victoria’s Secret curves te krijgen eet zij pindakaas, amandelboter en proteïne shakes.

De Ballet Beautiful work out wordt ook gedaan door Erin Heatherton, die daarnaast dagelijks rent en aan yoga doet. Ze volgt een heftig proteïne dieet, dat zij als tip kreeg van haar rolmodel Cindy Crawford. Ze eet daarom heel veel vis en kip en heel soms bacon.

Eén van de nieuwste gezichten bij het Victoria’s Secret modellenlegioen is Shanina Shaik. De 23-jarige Australische rent iedere dag en doet daarnaast 100 squats om haar killer body te behouden. Om variëteit in haar work out te houden doet ze ook aan SoulCycle, pilates en boksen. Vaak post zij op haar Instagram kiekjes terwijl ze in de weer is met een Coreboard, om aan haar abs te werken. Het dieet dat zij volgt is gebaseerd op haar bloedtype en bevat veel proteïne en weinig koolhydraten. Vooral heel veel vlees en groenten en tussen de middag een salade of een omelet met spinazie.

Bekijk de work outs en het voedsel van de Angels en de modellen van Victoria’s Secret op de foto’s hieronder.

 • That's how we roll emojiemojiemoji#TrainLikeAnAngel with @marciolui #VSFashionShow #vsfslondon @victoriassecretsport
  Alessandra Ambrosio: "That's how we roll #TrainLikeAnAngel with @marciolui #VSFashionShow #vsfslondon @victoriassecretsport"
 • Infinite possibilities
  Alessandra Ambrosio: "Infinite possibilities"
 • alessandra
  Alessandra Ambrosio: "Healthy #Recipe on my blog this week @alebyalessandra http://bit.ly/1p6FRmg #healthyeating #wellness #yummy"
 • #regram #dancinginmyunderwear #sowhat @jeromeduran @cgonzalezbeauty @shintaroteraoka @ingefonteyne , dance enables you t
  Candice Swanepoel: "#regram #dancinginmyunderwear #sowhat @jeromeduran @cgonzalezbeauty @shintaroteraoka @ingefonteyne , dance enables you to find yourself and lose yourself at the same time."
 • Rise and shine with @victoriassecretsport @shintaroteraoka @cgonzalezbeauty
  Candice Swanepoel: "Rise and shine with @victoriassecretsport @shintaroteraoka @cgonzalezbeauty"
 • What happens when your shoot wraps at 1 am
  Candice Swanepoel: "What happens when your shoot wraps at 1 am"
 • Putting for par......#madeit
  Behati Prinsloo: "Putting for par......#madeit"
 • It's a working progress, Team work. Hehe. emojiemoji learning how to cook.
  Behati Prinsloo: "It's a working progress, Team work. Hehe. learning how to cook."
 • Girls do eat more than guys. And we just wanne have fun.
  Behati Prinsloo: "Girls do eat more than guys. And we just wanne have fun."
 • Never though I'd even be close to pulling this one off.. Mary Helen, you are something else.. #inspiration #balletbeauti
  Erin Heatherton: "Never though I'd even be close to pulling this one off.. Mary Helen, you are something else.. #inspiration #balletbeautiful @balletbeautiful #grateful"
 • Adriana showing me how it's done #vsx #ownit @victoriassecret
  Erin Heatherton: "Adriana showing me how it's done #vsx #ownit @victoriassecret"
 • Beautiful dinner a la @plasticplates
  Erin Heatherton: "Beautiful dinner a la @plasticplates"
 • Working with @balletbeautiful today! Getting in the mood for the #VSFashionShow @victoriassecret @victoriassecret
  Doutzen Kroes: "Working with @balletbeautiful today! Getting in the mood for the #VSFashionShow @victoriassecret @victoriassecret"
 • Thank you Mary Helen for another great workout emoji #havingfun #prenatal #workout @balletbeautiful
  Doutzen Kroes: "Thank you Mary Helen for another great workout #havingfun #prenatal #workout @balletbeautiful"
 • The result!!! Hmmmmm thanks @gulcankaradag1 & @mokaradag1
  Doutzen Kroes: "The result!!! Hmmmmm thanks @gulcankaradag1 & @mokaradag1"
 • The #VictoriasSecretFashionShow is right around the corner...getting #RunwayReady emojiemojiemoji Thank you @julietkaska
  Karlie Kloss: "The #VictoriasSecretFashionShow is right around the corner...getting #RunwayReady Thank you @julietkaska for a great work out"
 • karlie
  Karlie Kloss: "Last night after a 17hour day running around London with the @VictoriasSecret #Angels and attending the #BFAs, I squeezed in a midnight work out with my trainer #JustinGelband to get ready for the #VSFashionShow (Dedication....or insanity?)"
 • kloss
  Karlie Kloss: "Breakfast of champions :) Egg white omelette with spinach, tomatoes, mushrooms - and some blood oranges for good measure! #karlieskitchen #hotsauceoneverything"
 • To be the best got to make it rain baby! Let's go!
  Adriana Lima: "To be the best got to make it rain baby! Let's go!"
 • This morning with @dino5thstgym ! Let's go!
  Adriana Lima: "This morning with @dino5thstgym ! Let's go!"
 • Açai for breakfast!
  Adriana Lima: "Açai for breakfast! :)"
 • Today is the Day!!!! emoji #LastWorkOut #VSFashionShow @doutzen @balletbeautiful @victoriassecret #TrainLikeAnAngel @vic
  Lily Aldridge: "Today is the Day!!!! emoji #LastWorkOut #VSFashionShow @doutzen @balletbeautiful @victoriassecret #TrainLikeAnAngel @victoriassecretsport"
 • @vssport
  Lily Aldridge: "@vssport"
 • Caleb's JW Chicken emoji @chefjwaxman @barbutonyc
  Lily Aldridge: "Caleb's JW Chicken @chefjwaxman @barbutonyc"
 • Time to #TrainLikeAnangel emoji favorite workout this morning #FlyBarre @flywheelsports #Vsfashionshow
  Elsa Hosk: "Time to #TrainLikeAnangel emoji favorite workout this morning #FlyBarre @flywheelsports #Vsfashionshow"
 • After-work stretch #feelssogood
  Elsa Hosk: "After-work stretch #feelssogood"
 • Happy Monday! Had to do a food post because this vegan tempeh Caesar salad with Brazil nut cheese is my favorite in the
  Elsa Hosk: "Happy Monday! Had to do a food post because this vegan tempeh Caesar salad with Brazil nut cheese is my favorite in the world #peacefood"
 • Half way done!! Thinking of all those I'm riding for #endcancer #pelotonia14 #lbpeloton
  Lindsay Ellingson: "Half way done!! Thinking of all those I'm riding for #endcancer #pelotonia14 #lbpeloton"
 • Working on my extended #treepose with @Insideedition and @vssport! #vsfashionshow
  Lindsay Ellingson: "Working on my extended #treepose with @Insideedition and @vssport! #vsfashionshow"
 • lindsay
  Lindsay Ellingson: "Tonight's easy and healthy side dish: quinoa, kale, tomato cucumber and feta with balsamic vinegar and olive oil #healthyfood #organicfood #farmfresh"
 • shanina
  Shanina Shaik: "I call this "The Twist" working your arms and stomach. #TrainLikeAnAngel#VSFashionShow @victoriassecretsport @victoriassecret"
 • 10598223_798839226803902_1213451769_n
  Shanina Shaik
 • Jamaican Thanksgiving emojiemoji #icookedthesnapper
  Shanina Shaik: "Jamaican Thanksgiving #icookedthesnapper"

www.instagram.com

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Kim Bruin)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties