0

150 Lady GagaDat Lady Gaga een aparte vrouw is weet iedereen. Ze heeft een speciale voorkeur voor mode en ook haar levensstijl is niet helemaal ‘doorsnee’ te noemen. Sommige mensen accepteren dit en kunnen hiermee leven, anderen niet. Jennifer O’Neill, voormalig assistente van Lady Gaga, vindt de levensstijl van haar ex-bazin lastig en ze doet hier een boekje over open.

Zo moest Jennifer, naar eigen zeggen, 24 uur per dag beschikbaar zijn voor miss Gaga en zo had ze geen tijd voor haar eigen leven. Daarnaast zegt ze continu overuren gemaakt te hebben en werd ze niet goed behandeld. Om al deze redenen is de voormalig assistente vorig jaar naar de rechter gestapt om geld van de zangeres te eisen. Het zou gaan om ruim 400.000 dollar en het lijkt alsof dat niet de enige wraak is die de vrouw wil nemen op haar ex-werkgever.

Zo zal Jennifer ook een boek gaan schrijven over de periode waarin ze voor Lady Gaga werkte. Ze legt haar kant van het verhaal uit en hoopt hiermee meer begrip te krijgen voor de situatie. De titel ‘Fame Monster’ zegt genoeg over de invalshoek van het boek en daarmee laat ze dan ook weten geen fan meer te zijn van Lady Gaga.

Gaga heeft zelf een reactie achtergelaten en zegt altijd goed voor haar assistente te zijn geweest en dat deze baan inderdaad geen vaste werktijden had, maar daar was ze van te voren van op te hoogte.

  • L G
  • LG 2
  • Lady Gaga

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties