0

2014 Delete Blood Cancer GalaHoewel Doutzen en Sunnery een voorkeur leken te hebben voor de Big Apple, hebben ze er toch voor gekozen om met hun zoontje Phyllon naar ons kikkerlandje te komen voor de bevalling.

Doutzen heeft haar carrière even op een laag pitje gezet zodat haar volledige aandacht uit kan gaan naar haar nog ongeboren spruit. ”Deze zomer staat in het teken van ons dochtertje. We zijn er nu al constant mee bezig. Hoe gaat dat straks? Ik kan me er niks bij voorstellen, maar ik kijk er naar uit. Dit keer wil ik echt de tijd nemen en ervan genieten”, vertelt ze in een interview met Grazia.

De komende vier maanden kunnen we Doutzen, Sunnery en Phyllon in ons land spotten en het model kan niet wachten. ”Het is heel lang geleden dat ik zo lang in Nederland ben geweest. Ik kijk er enorm naar uit”, zegt ze. ”Ik hoef niet te reizen, ik ben bij mijn familie. Ik mis mijn moeder en mijn zus Rens heel erg. Ik hoop natuurlijk op mooi weer. En ik kan mijn vriendinnen weer vaker zien en hoef niet steeds te denken: Wanneer moet ik weer weg? Ik kan voor mijn gevoel weer even echt dingen gaan opbouwen in Nederland.”

Manlief is alleen iets minder gerust over de situatie. ”Praktischer zijn we natuurlijk bezig met waar Sun is als ik ga bevallen. Hij werkt wel alleen in Europa deze zomer, omdat hij bij de bevalling wil zijn. Hij is daar wel erg over aan het stressen, hoor. Hij was vorige week in Australië voor een week, dat vond hij al te lang en te ver. ‘Niet ineens bevallen’, zei hij voor hij weg ging.”

Toch zal het zo heel lang niet meer duren, want Doutzen geeft aan dat het allemaal toch wel wat zwaarder begint te worden. ”Ik begin zo langzamerhand wel zuchtend rond te lopen.”

  • 2014 Delete Blood Cancer Gala

(Beeld: Bruno Press)

(Tekst: Indra Jager)

(Tekst: Stagiaire I Love Fashion News)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties